Interart heeft aan de basis gestaan van het ontwerp en de uitvoering van rijdend Tramrestaurant Hoftrammm. Een bestaande Haagse Tram, dat door de creatieve inspiratie van Interart (met in bijzonder Piet Prins) is omgebouwd tot een sfeervol en verassend rijdend restaurant! "Dagelijks krijg ik te horen van onze gasten, dat ze de inrichting geweldig vinden! Als ik hen dan vertel dat de banken en vloeren zijn gemaakt van oude treinbielzen, dan vinden ze helemaal geweldig! Pieter Prins heeft namelijk overal aan gedacht. Het gehele ontwerp zit gewoonweg goed in elkaar. Natuurlijke materialen, met een knipoog naar het openbaar vervoer. De stalen omlijsting van de banken, die verwijzen naar de stalen tramrails en wie het wil zien, ziet in het plafond het gehele tramnetstelsel van de HTM! De keuken/bar is omlijst met boomschors en kurk en het flessennest, dat eruit ziet als een spoorweg, maakt het plaatje compleet!" 

"De nominatie voor een "horeca oscar", de Entree Hospitality&Style award, is mede door Pieter en zijn mannen tot stand gekomen. Ik ben ze dan ook dankbaar voor het meedenken, uitvoeren en de aftersales service! Het volgende (rijdend tram)restaurant zal ik met alle plezier door Interart laten ontwerpen en uitvoeren!"

Bobby van Galen, eigenaar Hoftrammm.

Akoestiek panelen 100% Leiden

Bij 100% Leiden was er een akoestisch probleem. Interart hielp mee met het zoeken naar een mooie oplossing, passend bij de industriele uitstraling van dit Leidse communicatiebureau. Met donkere panelen op het al aanwezige donkere plafond, is het stijlvol opgelost. 

"Deze panelen doen wonderen! De galm is volledig verdwenen en we kunnen nu met meerderen tegelijk bellen. Een super goede oplossing die ook door interart snel gerealiseerd is. Deels zelfs buiten werktijden, zodat ons personeel er geen last van had." 

Christine Strijbis

Beursstand Debet Schalke

"In Interart hebben wij een betrouwbare standbouwer gevonden die de wensen van beide bedrijven naadloos weet te vertalen in een stand op maat. Interart zet keer op keer het juiste stand concept neer dat past bij de internationale en lokale doelgroepen. Op deze manier kunnen wij doelgericht en effectief onze boodschap overbrengen. Het team van Interart is klantgericht en weet altijd een oplossing te vinden voor verschillende uitdagingen en dat tegen concurrerende prijzen."

Aannemersbedrijf De Nieuwe Norm was op zoek naar een partner voor het interieur op een project in Voorburg. "Wij zochten een partner die meedenkt en oplossingen voordraagt. Onze opdrachtgever heeft ons toen in contact gebracht met Interart. Vanaf het is eerste moment tot en met oplevering hadden wij het gevoel dat de samenwerking tot stand was gekomen om het gemeenschappelijk doel te halen: een meer dan tevreden opdrachtgever binnen de geplande opleveringstermijn. Tijdens het traject kenmerkte Interart zich echt als oplossing- en taakgericht en met eerlijke communicatie werd de planning dan ook goed nageleefd." Voor de toekomst hoopt De Nieuwe Norm gauw weer een nieuw project met ze te realiseren.

Arnold Domburg

Kapsalon haarscherp

"In een week tijd wilde ik graag mijn kapsalon uitbouwen en een nieuwe eigentijdse look geven. In ons historische pand uit 1700 - waar geen muur recht is - kwam Interart met creatieve oplossingen, waar we nu nog elke dag plezier en een wow gevoel van krijgen!", aldus de eigenaar van Kapsolon Haarscherp uit Maasland. 

Interieur strandclub RoZee

"Medio maart kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe zaak: Strandclub RoZee. Het betrof een overname van een al bestaande Strandclub waarin ik een nieuw concept wilde zetten en dus de naam en hele identiteit wilde veranderen. Zelf beschikte ik niet over de kennis en middelen om dit goed te kunnen doen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare partij die mijn ideeën, over hoe de zaak eruit zou moeten zien, kon realiseren. In mijn zoektocht naar die partij kwam ik via een kennis in contact met Interart."

Florian de Krom

­