Interart is opgericht door de ambachtelijke timmerman/meubelmaker Pieter Prins. Pieter is opgegroeid in Honselersdijk en woonde in zijn jeugd naast een groot bouwterrein. Dagelijks een klim over het hek, samen met zijn drie broers, de Daltons... maakte zijn leven tot een walhalla. Al op zeer jonge leeftijd bouwde hij hutten als kastelen en daar heeft hij nog dagelijks profijt van. Plannen maken, creëren, mogelijkheden zoeken, een groot bouwtechnisch inzicht, gecombineerd met een praktische kijk op de zaak maken Pieter als creative director samen met zijn onmisbare team tot een ideale bouwpartner.

LIEFHEBBERS VAN MOOIE PROJECTEN

Interart is een veelzijdig bedrijf met een team vol liefhebbers van het timmervak, echte creatievelingen, dol op mooie projecten. Interart is gespecialiseerd in interieurbouw, akoestiek, standbouw en decorbouw. Bekijk onze projecten en krijg een indruk van ons werk. Wilt u graag persoonlijk kennismaken en de sfeer proeven? U bent van harte welkom in dynamische bedrijf in Naaldwijk. Dankzij een goed geoutilleerde werkplaats en volop keuze uit materiaal en middelen, komen we snel tot een goed geheel.

SMAAKVOLLE OPLOSSINGEN

We toveren de horecagelegenheid, sportkantine of het bedrijf om tot een prachtige plek. Wat denkt u van een aansprekende entree, sfeervolle bar of een prachtige keuken of leefruimte bij u thuis. Interart maakt het allemaal. Niets is te gek. We zijn al 20 jaar actief in binnen- en buitenland en deze ambachtelijke kennis en ervaring, gecombineerd met een visie op de toekomst, is goed zichtbaar in het eindresultaat. Interart heeft voor elke stijl en elk budget een unieke en passende oplossing.

 

 

 

 

 

 

­