Wilt u uw bedrijf presenteren op een beurs of tentoonstelling en heeft u daar een stand voor nodig? Bel ons: wij bedienen u in binnen- en buitenland! Interart heeft al ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van stands. Dat kan een volledige stand van vele vierkante meters zijn, of een eenmalig ontwerp voor een presentatie van een nieuw product. Het kan modern of traditioneel zijn of zelfs een combinatie van stijlen. Zit u in de tuinbouw, techniek of het onderwijs? Alles kan. Komt u met de vraag, komen wij met het antwoord.

Een exclusief standontwerp van uitstekende kwaliteit

We hebben ervaren dat u het prettig vind wanneer wij het totale plaatje verzorgen. Van de eerste schets tot het opbouwen van de complete stand en nadien ook weer het afbreken van de stand. Een team van vakmensen gaat voor u op locatie aan de slag en zorgt voor de techniek, elektra en complete afwerking. Wij nemen ook het meubilair en bijvoorbeeld TV apparatuur voor u mee.

Standbouw met extra service

Of het nu gaat om bloemen en planten, groente-arrangementen of decoratiewerk, wij verzorgen het graag voor u. Zo bent u verzekerd van een optimale bedrijfspresentatie en kunt u zich concentreren op het bedienen van uw bezoekers van uw stand. Wij bieden graag dat beetje extra service waardoor u volledig ontzorgd wordt. 

Bekijk meer standbouw projecten >

 

 

 

 

 

 

­