Hoe is het geluid thuis? Heeft u piepschuim onder de tafel voor een beetje demping, maar geeft dat geen tevredenheid? Dan zijn er fikse verbeteringen mogelijk die ook nog prachtig zijn om naar te kijken. Een goede akoestiek geeft veel rust in de leef- of werkruimte.

Verbeter de akoestiek in huis

Herkent u dit? U heeft een nieuw appartement gekocht met een nieuwe hardhouten vloer en mooie strakke meubels. U kiest voor weinige materiaal van stof, want dit blijft lekker schoon. Maar... het klinkt ontzettend hol. Het ziet er prachtig uit, maar dat geluid...dat stoort. Wij helpen u graag met een mooie akoestische oplossing waar u veel plezier van heeft. Passend in elk interieur, woonkamer of serre. 

Heeft u mensen in de familie wiens gehoor achteruit is gegaan. Ze blijven weleens weg van feestjes, vanwege het geluid. Individuele gesprekken gaan beter. Zij komen graag bij u als de akoestiek goed is. Dat scheelt hen veel energie en geeft rust in hun lijf. 

Akoestische oplossingen voor kantines en kantoren

De hele dag vergaderen, telefoneren of een grote open werkvloer? Heeft u de hele dag veel geluid om u heen en gaat u met hoofdpijn naar huis? Met een aantal eenvoudige oplossingen rondom de werkplek zorgen wij voor een betere akoestiek. U merkt het verschil meteen en u zal snel vergeten hoe het ook alweer was.  

Een mooi voorbeeld is een akoestiche wand van mos of kurk!

Bekijk meer oplossingen voor akoestiek > 

 

 

 

 

 

 

­